Landbrugsdæk

Bliv køreklar med de rette dæk på din maskine

Landbrugsdæk til erhverv – Padborg dækcenter

Hos Padborg dækcenter er vi specialister i at servicere erhvervskunder. Grundet vores placering i Padborg servicerer vi mange store køretøjer – lige fra lastvogne til servicevogne. Derfor har vi også stor erfaring med at servicere landbrugsmaskiner af alle typer. Landbrugsdæk til landbrugsmaskiner afviger ikke meget fra dæk til biler – det er stadig vigtigt at have gode landbrugsdæk til alle dine maskiner. 

N

Vi servicerer både private og erhverv

N

Kvalitet service til lavpris

N

Din lokale dækspecialist

Er din landbrugsmaskine køreklar?

Det er vigtigt at have de rigtige landbrugsdæk på din maskine. Et landbrugsdæk, som er skævt eller fladt sænker effektiviteten af din maskine betydeligt. Et korrekt monteret dæk af god kvalitet øger både brændstofeffektiviteten og køreførligheden. Dermed sparer du både tid og penge med et korrekt monteret landbrugsdæk, med det rigtige lufttryk.

Skal du have serviceret dine dæk?

Hos Padborg dækcenter er vores speciale at servicere dæk til erhvervskunder. Skal du f.eks. have udført lastbil dækservice? Vi servicerer alle typer af erhvervskøretøjer – stor som lille. Vi har altid en skarp pris på dækskifte og du kan få skiftet dit lastbildæk hurtigt og nemt. Er det ikke lastbil, men landbrugsdæk til dine landbrugsmaskiner du mangler, er dette også en opgave vi sagtens kan løse. 

Fandt du det du ledte efter? Hos Padborg Dækcenter kan du også købe fælge i flotte designs til spotpris!

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende vores dækservice. Padborg dækcenter vil gerne være din lokale dækspecialist!