LASTBIL DÆKSERVICE

Vi servicerer også din lastbil

Lastbil dækservice hos Padborg Dækcenter

Vidste du at Padborg dækcenter også har stor erfaring i lastbil dækservice? Faktisk har vi alt det rette udstyr til at udbedre fejl og mangler på lastbilens dæk og dens komponenter. Vi servicerer for både private og firmaer, som vi tilbyder effektive ordninger tilpasset den enkelte vognpark.

Hos Padborg dækcenter er vi specialister i at servicere alle typer af dæk til lastvogne. Grundet vores placering i Padborg tæt på grænsen, er en stor del af vores kunder erhvervskunder.

Lastbil dækservice af høj kvalitet

Hos Padborg dækcenter vægter vi dækservice højt. Vi er certificeret til reparation, samt udførelse af lastbil dækservice. Padborg dækcenter forhandler og installerer naturligvis den nyest teknologi på markedet. Vi er af den holdning, at det er vigtigt at følge med, når der komme bedre og smartere løsninger.

Vi bestræber os altid på at levere den bedst mulige kvalitet og service. Tilmed har vi ud kørende service. Det betyder at hvis du har en defekt på vejen, kan vi komme ud til dig og udfører lastbil dækservice på stedet. 

Får du kontrolleret dit dæktryk?

Får du serviceret dine lastbildæk? Der kan være mange penge at spare hvis du jævnligt får udført lastbil service. Levetiden på dine dæk bliver nemlig forlænget og brændstofeffektiviteten bliver højnet. Det er nødvendigt jævnligt at få lufttrykket i dine dæk kontrolleret. Det er vigtigt at dækket er koldt, så dæktrykket bliver aflæst korrekt.

Et perfekt dæktryk, som du kan få udført hos Padborg dækcenter, mindsker rullemodstanden og slitagen på dækket. Tilmed skal dækkene rengøres så skidt og snavs ikke trænger op mellem lamellerne. På den måde forbliver din lastbils bremseevne intakt. Derved kan det betale sig at få udført lastbil service jævnligt hos Padborg dækcenter.

Lastbil dækservice justeret efter vejrforhold

Hos Padborg Dækcenter tilbyder vi billige lastbildæk af den bedste kvalitet.

Vi er eksperter i lastbil dækservice til erhverv, som sikrer at du får de bedste dæk, og passer til de vejrforhold som du kører i. Husk at der er penge at spare med de korrekt dæk på din lastbil. Faktisk kan du reducere dine brændstofomkostninger med op til 20% hvis dine dæk er justeret korrekt og af den rette kvalitet.

Når der skal køres lange stræk med din lastbil, så skal dine dæk kunne klare enorme påvirkninger. Asfalteringen på vejen skifter, samtidig med at terrænet kan gå fra grupperet til fladt terræn. Ligeledes kan temperaturen skifte fra varm til kold og omvendt. Dette stiller nogle enorme krav til dine dæks kvalitet og justering.

Det perfekte dæk skal kunne give dig optimalt vejgreb i skiftende vejrforhold som disse.

Skal du have udført Lastbil dækservice?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende vores lastbil dækservice. Vi har nogle professionelle medarbejdere, som let kan vejlede dig.

Padborg dækcenter er kendt som et dækcenter med et stort know-how og evnen til at sikre kunden de dæk, der sikrer bedst kontaktflade mellem vej og bil. Derudover er Padborg dækcenter et komplet autocenter med specialister for reparationer og service. Vi foretager alt fra store og små serviceeftersyn til kontroller af bremser, fælge og dækskifte.