LASTBIL DÆKSERVICE

Vi servicerer også din lastbil

Lastbil dækservice hos Padborg Dækcenter

Hos Padborg Dækcenter er vi specialister i at servicere alle typer af dæk til lastvogne. Grundet vores placering i Padborg tæt på grænsen, er en stor del af vores kunder erhvervskunder.

Det betyder at vi kan udføre lastbil dækservice i høj kvalitet og erfaring – og det er til en skarp pris!

Derfor servicerer vi alle dæk til lastvogne uanset størrelse, model, eller årgang. Med Padborg dækcenter bliver du køreklar enkelt og hurtigt.

Lastbil dækservice af høj kvalitet

Hos Padborg dækcenter vægter vi dækservice højt. Hvis din lastbil svigter, er det vigtigt at have nogle kompetente fagfolk, som er til at stole på. Vi tager os godt af vores kunder, så hvis uheldet er ude så tvivl ikke med at kontakte os.

Vi bestræber os altid på at levere den bedst mulige kvalitet og service. Tilmed har vi ud kørende service. Det betyder at hvis du har en defekt på vejen, kan vi komme ud til dig og udfører lastbil dækservice på stedet. 

Får du kontrolleret dit dæktryk?

Får du serviceret dine lastbildæk? Der kan være mange penge at spare hvis du jævnligt får udført lastbil service. Levetiden på dine dæk bliver nemlig forlænget og brændstofeffektiviteten bliver højnet. Det er nødvendigt jævnligt at få lufttrykket i dine dæk kontrolleret. Det er vigtigt at dækket er koldt, så dæktrykket bliver aflæst korrekt.

Et perfekt dæktryk, som du kan få udført hos Padborg dækcenter, mindsker rullemodstanden og slitagen på dækket. Tilmed skal dækkene rengøres så skidt og snavs ikke trænger op mellem lamellerne. På den måde forbliver din lastbils bremseevne intakt. Derved kan det betale sig at få udført lastbil service jævnligt hos Padborg dækcenter.

Lastbil dækservice justeret efter vejrforhold

Når der skal køres lange stræk med din lastvogn, skal dine dæk kunne klare enorme påvirkninger. Asfalteringen på vejen skifter, samtidig med at terrænet kan gå fra grupperet til fladt terræn. Ligeledes kan temperaturen skifte fra varm til kold og omvendt. Dette stiller nogle enorme krav til dine dæks kvalitet og justering.

Det perfekte dæk skal kunne give dig optimalt vejgreb i skiftende vejrforhold som disse. Hos Padborg Dækcenter tilbyder vi billige lastbildæk af den bedste kvalitet.

Vi er eksperter i lastbil dækservice til erhverv, som sikrer at du får de bedste dæk, og passer til de vejrforhold som du kører i. Husk at der er penge at spare med de korrekt dæk på din lastbil. Faktisk kan du reducere dine brændstofomkostninger med op til 20% hvis dine dæk er justeret korrekt og af den rette kvalitet.

Skal du have udført Lastbil dækservice? 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende vores lastbil dækservice. Vi har nogle professionelle medarbejdere, som let kan vejlede dig. Fandt du ikke det du ledte efter?

Hos Padborg dækcenter tilbyder vi alle services i forbindelse med dæk og dækskifte. Skal du f.eks. have nye lasbildæk? – Så leder du det helt rigtige sted!