Lastbil Dækservice

Vi servicerer også din lastbil

Vi er specialister i lastbilservice

Hos Padborg Dækcenter er vi specialister inden for lastbilservice. Det betyder, at vi er certificeret i at udføre de lovmæssige krav, der sættes til eftersyn af lastbiler. 

 

De lovmæssige krav er vigtige at overhold. Ikke bare fordi det kan resultere i en dyr bøde, hvis du ikke overholder kravene – det kan også gå ud over din egen, og andres, sikkerhed.  En god lastbilservice udarbejdet af eksperter er derfor nødvendig. 

 

Hos Padborg dækcenter er vi specialister i at servicere alle typer af dæk til lastvogne. Grundet vores placering i Padborg tæt på grænsen, er en stor del af vores kunder erhvervskunder.

Oplev pålidelig lastbilservice hos os

Der sættes mange krav til et godkendt eftersyn af lastbiler. En god lastbilservice inkluderer blandt andet et lovpligtigt eftersyn af bremser, luftforureningsrisici, motortjek, tilkoblingsanordninger, eftersyn af bærende elementer og meget mere. Det er en omfattende lovgivning med mange faktorer, så det er nødvendigt at den foretages af erfarne, professionelle og certificerede fagfolk for at få den mest optimale lastbilservice. 

Vi bestræber os altid på at levere den bedst mulige kvalitet til vores lastbilservice og andre ydelser vi tilbyder. Tilmed har vi udkørende service, vi tilbyder. Det betyder at hvis du har en defekt på vejen, kan vi komme ud til dig og udfører lastbil dækservice på stedet. Padborg Dækcenter forhandler og installerer naturligvis den nyest teknologi på markedet. Vi er af den holdning, at det er vigtigt at følge med, når der komme bedre og smartere løsninger.

Får du kontrolleret dit dæktryk?

Får du serviceret dine lastbildæk? Der kan være mange penge at spare hvis du jævnligt får udført lastbil service. Levetiden på dine dæk bliver nemlig forlænget og brændstofeffektiviteten bliver højnet. Det er nødvendigt jævnligt at få lufttrykket i dine dæk kontrolleret. Det er vigtigt at dækket er koldt, så dæktrykket bliver aflæst korrekt.

Et perfekt dæktryk, som du kan få udført hos Padborg Dækcenter, mindsker rullemodstanden og slitagen på dækket. Tilmed skal dækkene rengøres så skidt og snavs ikke trænger op mellem lamellerne. På den måde forbliver din lastbils bremseevne intakt. Derved kan det betale sig at få udført lastbil service jævnligt hos Padborg dækcenter.

Vi har samlet mange års erfaring inden for lastbilservice og tør godt garantere, at din lastbil bliver placeret i gode hænder, hvis du kører den forbi os.

Lastbil dækservice justeret efter vejrforhold

Hos Padborg Dækcenter tilbyder vi billige lastbildæk af den bedste kvalitet.

Vi er eksperter i lastbil dækservice til erhverv, som sikrer at du får de bedste dæk, og passer til de vejrforhold som du kører i. Husk at der er penge at spare med de korrekte dæk på din lastbil. Faktisk kan du reducere dine brændstofomkostninger med op til 20% hvis dine dæk er justeret korrekt og af den rette kvalitet.

Når der skal køres lange stræk med din lastbil, så skal dine dæk kunne klare enorme påvirkninger. Asfalteringen på vejen skifter, samtidig med at terrænet kan gå fra grupperet til fladt terræn. Ligeledes kan temperaturen skifte fra varm til kold og omvendt. Dette stiller nogle enorme krav til dine dæks kvalitet og justering.

Det perfekte dæk skal kunne give dig optimalt vejgreb i skiftende vejrforhold som disse.

Professionel service af en række anerkendte mærker

Vi kan udføre service af mange forskellige bilmærker. Dertil sagt, at vi naturligvis tilbyder lastbilservice uanset mærket på din lastbil. Du kan derfor roligt komme forbi med din lastbil – og så skal vi nok få ordnet service. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende vores lastbil dækservice. Vi har nogle professionelle medarbejdere, som let kan vejlede dig.

Padborg dækcenter er kendt som et dækcenter med et stort know-how og evnen til at sikre kunden de dæk, der sikrer bedst kontaktflade mellem vej og bil. Derudover er Padborg dækcenter et komplet autocenter med specialister for reparationer og service. Vi foretager alt fra store og små serviceeftersyn, samt lastbildæk, dækskifte og fælge