LASTBILDÆK

Har du husket at få tjekket dine lastbildæk?

Dækreparation kræver erfarne mekanikere

I transportbranchen er gode dæk en forudsætning for sikker færdsel på vejen. Et beskadiget dæk kan have fatale konsekvenser, og at vedligeholde sine dæk bør derfor være af højeste prioritet for alle vognmænd. Det er ikke her, du skal gå på kompromis med kvalitet eller gå til en tilfældig mekaniker. Det er essentielt, at du efterlader opgaven hos erfarne mekanikere, der ved, hvordan et dækproblem skal gribes an, og ved, hvornår det er tid til dækudskiftning.

Hos Padborg dækcenter er vi eksperter i store køretøjer. Vi servicerer alt fra lastbile, servicevogne og landbrugsmaskiner. Grundet vores placering tæt på grænsen, har vi stor erfaring med at servicere lastbile, herunder udskiftning af lastbildæk. Skal din lastbil have nye lastbilsdæk? – Så leder du det helt rigtige sted! Vores professionelle mekanikere, kan klare selv de mest udfordrende opgaver.

Vi kan hjælpe dig med alt reparation af dæk

Hos Padborg dækcenter har vi et stort udvalg af lastbilsdæk i forskellige størrelser og mærker. Afhængigt af hvor tung en last du kører med og hvilket terræn du kører i, er behovet for dækfunktioner forskellige.

Vi tilbyder vejledning, service om og påsætning af dæk, reparation af dæk, reparation af fælge, punkteret dæk reparation og alt andet, der har med reparation af dæk at gøre.

Vi ved, at lastbilen kører bedst, når hjulene ruller – derfor er vi stolte af at kunne holde jer kørende! Derfor er det alfa omega, at du får de helt rette dæk til din lastbil. Vi er forhandler af nogle af verdens bedste dækmærker og vi tilbyder lastbilsdæk til en fast skarp pris. På den måde får du mest muligt kvalitet for pengene, når du vælger at få monteret dine lastbilsdæk hos os.

Kør vinteren i møde med nye lastbildæk

Er din lastbil klar til vinterens kolde temperaturer? Der er ikke nogen lovkrav at lastbiler, der har en vægt på over 3,5 ton skal have vinterdæk på. Padborg Dækcenter vil dog kraftigt anbefale at skifte til vinterdæk. Når der skal køres lange distancer på et vekslende terræn, er det vigtigt at sikkerheden er i top. Hvis du skal have monteret vinterdæk på din lastbil, er det vigtigt at få udskiftet alle 4 hjul.

Hvorfor skal du købe dine lastbilsdæk hos Padborg dækcenter? Fordi ved at vælge Padborg dækcenter som din forhandler, så får du en lang række fordele, som:

  • Vi kan reparere alle typer af lastbiler.
  • Vi har et alsidigt udvalg af lastbilsdæk.

Padborg dækcenter garanterer naturligvis fleksibilitet, hurtig lastbilsservice, gode lastbilsdæk og professionelt arbejde på dit køretøj.

Få et uforpligtende tilbud på lastbilsdæk

Hos Padborg dækcenter har vi stor erfaring med service af dæk til erhverv og dæk til lastbiler. Skal du f.eks. have udskiftet dine lastbildæk? Vi udfører professionelt dækskifte til billig pris, så du hurtigt og let kan komme tilbage på landevejen igen.

Vi udfører naturligvis ikke noget arbejde uden at konfrontere dig med omkostningerne først. Hvis I vælger at være kunde hos os, så ønsker vi et retfærdigt samarbejde, hvor prisen matcher arbejdsopgaven. Prisen afhænger af arbejdets omgang, og vi sender dig et uforpligtende tilbud, når vi har taget stilling til dit problem, så kan du selv vurdere, om vi skal udføre arbejdet for dig. Lyder det ikke retfærdigt?

Vi har specialiseret os i service af dæk til erhverv, grundet vores praktiske placering i Padborg. Skal du f.eks. på et langt stræk ned over Tyskland og er dine dæk nedslidte og trætte af dage? Få et professionelt dækskifte hos os – så bliver du køreklar på nul komma fem.

Er uheldet ude? Kontakt os allerede i dag!  

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har problemer med dine lastbildæk. Hos Padborg dækcenter har vi et kompetent og professionelt personale, som hurtigt kan vejlede og estimere hvad du skal gøre, for at blive køreklar igen.

Tilmed har vi også en ud kørende servicevogn, som kan komme ud til dig hvis din lastbil hvis uheldet er ude.

Hvis du søger services udover lastbilsdæk, så udfører vi også dækservice, hvor du kan købe flotte fælge hos os. Derudover tilbyder vi også en lastbilservice. Kontakt os i dag for at høre mere om vores services.