Lastbildæk

Har du husket at få tjekket dine lastbildæk?

Lastbildæk reparation med erfarne mekanikere

I transportbranchen er gode dæk en forudsætning for sikker færdsel på vejen især når det gælder dine lastbildæk. Et beskadiget dæk kan have fatale konsekvenser, og at vedligeholde sine dæk bør derfor være af højeste prioritet for alle vognmænd. Det er ikke her, du skal gå på kompromis med kvalitet eller gå til en tilfældig mekaniker og det gælder lastbildæk, bildæk og andet. Det er essentielt, at du efterlader opgaven hos erfarne mekanikere, der ved, hvordan et dækproblem skal gribes an, og ved, hvornår det er tid til dækudskiftning til lastbildæk, bildæk og andre køretøjer.

Hos Padborg dækcenter er vi eksperter i store køretøjer. Vi servicerer alt fra lastbile, servicevogne og landbrugsmaskiner. Grundet vores placering tæt på grænsen, har vi stor erfaring med at servicere lastbile, herunder udskiftning af lastbildæk. Skal din lastbil have nye lastbildæk? – Så leder du det helt rigtige sted! Vores professionelle mekanikere, kan klare selv de mest udfordrende opgaver.

Vi kan hjælpe dig med alt reparation af dæk

Hos Padborg dækcenter har vi et stort udvalg af lastbildæk i forskellige størrelser og mærker. Afhængigt af hvor tung en last du kører med og hvilket terræn du kører i, er behovet for dækfunktioner forskellige.

Vi tilbyder vejledning, service om og påsætning af dæk, reparation af dæk, reparation af fælge, punkteret dæk reparation og alt andet, der har med reparation af dæk at gøre.

Vi ved, at lastbilen kører bedst, når hjulene ruller – derfor er vi stolte af at kunne holde jer kørende! Derfor er det alfa omega, at du får de helt rette lastbildæk. Vi er forhandler af nogle af verdens bedste dækmærker og vi tilbyder lastbildæk til en fast skarp pris. På den måde får du mest muligt kvalitet for pengene, når du vælger at få monteret dine lastbildæk hos os.

Kør vinteren i møde med nye lastbildæk

Er din lastbil klar til vinterens kolde temperaturer? Der er ikke nogen lovkrav at lastbiler, der har en vægt på over 3,5 ton skal have vinterdæk på. Padborg Dækcenter vil dog kraftigt anbefale at skifte til vinterdæk og få nogle nye lastbildæk. Når der skal køres lange distancer på et vekslende terræn, er det vigtigt at sikkerheden er i top. Hvis du skal have monteret vinterdæk på din lastbil, er det vigtigt at få udskiftet alle 4 hjul.

Hvorfor skal du købe dine lastbildæk hos Padborg dækcenter? Fordi ved at vælge Padborg dækcenter som din forhandler, så får du en lang række fordele, som:

  • Vi kan reparere alle typer af lastbiler.
  • Vi har et alsidigt udvalg af lastbildæk.

Padborg dækcenter garanterer naturligvis fleksibilitet, hurtig lastbilsservice, gode lastbildæk og professionelt arbejde på dit køretøj.

Få et uforpligtende tilbud på lastbildæk

Hos Padborg dækcenter har vi stor erfaring med service af dæk til erhverv og dæk til lastbiler. Skal du f.eks. have udskiftet dine lastbildæk eller andre køretøjer, så udfører professionelt dækskifte til billig pris, så du hurtigt og let kan komme tilbage på landevejen igen.

Vi udfører naturligvis ikke noget arbejde uden at konfrontere dig med omkostningerne først. Hvis I vælger at være kunde hos os, så ønsker vi et retfærdigt samarbejde, hvor prisen matcher arbejdsopgaven. Prisen afhænger af arbejdets omgang, og vi sender dig et uforpligtende tilbud, når vi har taget stilling til dit problem, så kan du selv vurdere, om vi skal udføre arbejdet for dig. Lyder det ikke retfærdigt? 

Vi har specialiseret os i service af lastbildæk og andre former for dæk til forskellige erhverv. Vores praktiske placering er i Padborg, så skal du f.eks. på et langt stræk ned over Tyskland og er dine dæk nedslidte og trætte af dage? Få et professionelt dækskifte hos os – så bliver du køreklar på nul komma fem.

Er uheldet ude? Kontakt os allerede i dag!  

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har problemer med dine lastbildæk. Hos Padborg dækcenter har vi et kompetent og professionelt personale, som hurtigt kan vejlede og estimere hvad du skal gøre, for at blive køreklar igen.

Tilmed har vi også en ud kørende servicevogn, som kan komme ud til dig hvis din lastbil hvis uheldet er ude.

Hvis du søger services udover lastbildæk, så udfører vi også dækservice, hvor du kan købe flotte fælge hos os. Derudover tilbyder vi også en lastbilservice. Kontakt os i dag for at høre mere om vores services.