LASTBILDÆK

Har du husket at få tjekket dine lastbildæk?

Bliv køreklar med nye lastbildæk fra Padborg Dækcenter

Når der skal køres lange stræk på motorvejen, er det vigtigt med nogle lastbilsdæk af en ordentlig kvalitet. På en normal rute bliver dækkene præsenteret for mange forskellige typer af underlag. Samtidig svinger vejrforholdene og terrænet også. Derfor er det essentielt med nogle slidstærke lastbildæk, som passer til vekslende og udfordrende køreforhold.

Hos Padborg dækcenter er vi eksperter i store køretøjer. Vi servicerer alt fra lastbile, servicevogne og landbrugsmaskiner. Grundet vores placering tæt på grænsen, har vi stor erfaring med at servicere lastbile, herunder udskiftning af lastbildæk. Skal din lastbil have nye lastbilsdæk? – Så leder du det helt rigtige sted! Vores professionelle mekanikere, kan klare selv de mest udfordrende opgaver. 

Find de rette lastbildæk hos os!

Hos Padborg dækcenter har vi et stort udvalg af lastbilsdæk i forskellige størrelser og mærker. Afhængigt af hvor tung en last du kører med og hvilket terræn du kører i, er behovet for dækfunktioner forskellige.

Derfor er det alfa omega, at du får de helt rette dæk til din lastbil. Vi er forhandler af nogle af verdens bedste dækmærker og vi tilbyder lastbilsdæk til en fast skarp pris. På den måde får du mest muligt kvalitet for pengene, når du vælger at få monteret dine lastbilsdæk hos os.

Kør sommeren i møde med nye lastbildæk

Er din lastbil klar til sommerens varierende temperaturer? Der er ikke nogen lovkrav at lastbiler, der har en vægt på over 3,5 ton skal have sommerdæk på. Padborg Dækcenter vil dog kraftigt anbefale at skifte til sommerdæk. Når der skal køres lange distancer på et vekslende terræn, er det vigtigt at sikkerheden er i top. Hvis du skal have monteret sommerdæk på din lastbil, er det vigtigt at få udskiftet alle 4 hjul.

Hvorfor skal du købe dine lastbilsdæk hos Padborg dækcenter? Fordi ved at vælge Padborg dækcenter som din forhandler, så får du en lang række fordele, som:

  • Vi kan reparere alle typer af lastbiler.
  • Vi har et alsidigt udvalg af lastbilsdæk.

Padborg dækcenter garanterer naturligvis fleksibilitet, hurtig lastbilsservice, gode lastbilsdæk og professionelt arbejde på dit køretøj.

Skal du have udskiftet dine lastbildæk?

Hos Padborg dækcenter har vi stor erfaring med service af dæk til erhverv og dæk til lastbiler. Skal du f.eks. have udskiftet dine lastbildæk? Vi udfører professionelt dækskifte til billig pris, så du hurtigt og let kan komme tilbage på landevejen igen.

Vi har specialiseret os i service af dæk til erhverv, grundet vores praktiske placering i Padborg. Skal du f.eks. på et langt stræk ned over Tyskland og er dine dæk nedslidte og trætte af dage? Få et professionelt dækskifte hos os – så bliver du køreklar på nul komma fem.

Er uheldet ude? Kontakt os allerede i dag!  

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har problemer med dine lastbildæk. Hos Padborg dækcenter har vi et kompetent og professionelt personale, som hurtigt kan vejlede og estimere hvad du skal gøre, for at blive køreklar igen. 

Tilmed har vi også en ud kørende servicevogn, som kan komme ud til dig hvis din lastbil hvis uheldet er ude.

Hvis du søger services udover lastbilsdæk, så udfører vi også dækservice og du kan købe flotte fælge hos os.