LASTBILDÆK

Har du husket at få tjekket dine lastbildæk?

Bliv køreklar med nye lastbildæk fra Padborg Dækcenter

Hos Padborg dækcenter er vi eksperter i store køretøjer. Vi servicerer alt fra lastvogne, servicevogne og landbrugsmaskiner. Grundet vores placering tæt på grænsen, har vi stor erfaring med at servicere lastvogne, herunder udskiftning af lastbildæk.

Skal din lastvogn have nye lastbildæk? – Så leder du det helt rigtige sted! Vores professionelle mekanikere, kan klare selv de mest udfordrende opgaver.  

Find de rette lastbildæk hos os!

Hos Padborg dækcenter har vi et stort udvalg af lastbilsdæk i forskellige størrelser og mærker. Afhængigt af hvor tung en last du kører med og hvilket terræn du kører i, er behovet for dækfunktioner forskellige. Derfor er det alfa omega, at du får de helt rette dæk til din lastbil. 

Hos Padborg dækcenter er vi specialister og har mange års erfaring indenfor service af lastvogne. Derfor er vi sikre på af vi kan finde lastbilsdæk, som passer lige netop til din lastvogn og det terræn du kører i.

Kør sommeren i møde med nye lastbildæk

Er din lastbil klar til sommerens varierende temperaturer? Der er ikke nogen lovkrav omkring lastbiler, der har en vægt på over 3,5 ton vedrørende sommerdæk. Padborg Dækcenter vil dog kraftigt anbefale at skifte til sommerdæk. Når der skal køres lange distancer på et vekslende terræn, er det vigtigt at sikkerheden er i top. Hvis du skal have monteret sommerdæk på din lastvogn, er det vigtigt at få udskiftet alle 4 hjul.

Husk at du kan spare penge på dine nye lastbildæk, fordi du øger brændstofeffektiviteten. Dette skyldes at vi er specialister i hvordan rullemodstanden påvirker dækkene på din lastbil. På den måde kan vi finde de helt rigtige lastbildæk, som passer til den distance du kører og den vægt som du transporterer.

Skal du have udskiftet dine lastbildæk?

Hos Padborg dækcenter har vi stor erfaring med service af dæk til erhverv og dæk til lastbiler. Skal du f.eks. have udskiftet dine lastbildæk? Vi udfører professionelt dækskifte til billig pris, så du hurtigt og let kan komme tilbage på landevejen igen.

Vi har specialiseret os i service af dæk til erhverv, grundet vores praktiske placering i Padborg. Skal du f.eks. på et langt stræk ned over Tyskland og er dine dæk nedslidte og trætte af dage? Få et professionelt dækskifte hos os – så bliver du køreklar på nul komma fem.

Er uheldet ude? Kontakt os allerede i dag!  

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har problemer med dine lastbildæk. Hos Padborg Dækcenter har vi et kompetent og professionelt personale, som hurtigt kan vejlede og estimere hvad du skal gøre, for at blive køreklar igen. 

Tilmed har vi også en ud kørende servicevogn, som kan komme ud til dig hvis din lastbil er defekt på vejen. Du er altså sikker på at du altid har en fuldt funktionel lastbil med Padborg Dækcenter, som din hjælpene hånd hvis uheldet er ude, eller du skal have udskiftet dine lastbildæk.