DÆKSKIFTE

Få udført professionelt dækskifte hos Padborg Dækcenter

Skal du have udført dækskifte til billig pris?

Hos Padborg dækcenter tager vi vores ansvar som dækcenter seriøst. Det betyder at vi tilbyder alle services i forbindelse med dæk, dækskifte samt dækhotel. Derfor tilbyder b.la. billig pris på dækskifte. Er det ved at være tid til at få skiftet dine dæk? Det er vigtigt at få skiftet sine dæk. På den måde sikrer du optimale køreegenskaber og at sikkerheden er i top.

Der kan være flere årsager til at et dækskifte er nødvendigt. Måske er der sæsonskifte? Eller kan dine dæk ikke længere leve op til de danske lovkrav? Få dine dæk serviceret hos os. Vi har en billig pris på dækskifte.

Pris på dækskifte afhænger af dit køretøj

Padborg dækcenter servicerer også erhvervskøretøjer. Prisen på dækskifte kan derfor svinge alt efter om der tale om en lastvogn, eller en almindelig personbil. Grundet vores placering i Padborg har vi stor erfaring med dækskifte på større køretøjer. Hos os er det ikke størrelsen, som det kommer an på!

Skal din personbil, have udført dækskifte? Vores pris på dækskifte er et af landets mest konkurrencedygtige, samtidig med at vi leverer en service af høj kvalitet!

Har du husket at skifte til vinterdæk? 

Vinteren er over os og vejene bliver stadig glattere. Har du husket at skifte til vinterdæk? Bliv køreklar og kør vinteren i møde med vinterdæk fra Padborg dækcenter. Vi skifter gerne dine dæk fra sommerdæk til vinterdæk, eller omvendt. Der er ikke nogen lovkrav og udskiftning til vinterdæk, dog anbefales det at skifte til vinterdæk i oktober måned.

Vores pris på dækskifte er konkurrencedygtig og du får kvalitet for pengene. Det er vigtigt at dine dæk er tilpasset sæsonen. Der er nemlig mange fordele at hente. Vinterdæk har større lameller hvilket sikrer et optimalt vejgreb under udfordrende vejrforhold.

Sommerdæk er tilpasset en høj asfalt temperatur og våde veje. Du sikrer altså at køreførligheden er i top, fordi dine dæk er tilpasset sæsonen. Vi tilbyder billig pris på dækskifte, hvilket sikrer optimale kørefærdigheder efter vejrforholdene.

Få udført dækskifte til billig pris og bevar køreglæden

Er dine dæk slidte og trætte af dage? Få udført dækskifte hos Padborg dækcenter. Vores pris på dækskifte er et af landets mest konkurrencedygtige. Hvis dine dæk er slidte hæmmer det køreegenskaberne på din bil. Hvis dækkene ikke har en tilstrækkelig længde lameller, går det udover førligheden på dit køretøj. Bremsevnen bliver nedsat. På den måde bliver sikkerheden nedsat betydeligt på dit køretøj.

Fandt du ikke det som du ledte efter? Hos Padborg dækcenter udfører vi mange forskellige typer af dækservices. F.eks. kan du købe fælge der er prikken over i’et på en fuldendt bil!