DÆKSKIFTE

Få udført professionelt dækskifte hos Padborg Dækcenter

Vi har en skarp pris på dækskifte!

Hos Padborg dækcenter tager vi vores ansvar som dækcenter seriøst. Det betyder at vi tilbyder alle services i forbindelse med dæk, dækskifte, samt dækhotel. Derfor tilbyder vi b.la. en skarp pris på dækskifte.

Er det ved at være tid til at få skiftet dine dæk? Det er vigtigt at få skiftet sine dæk. På den måde sikrer du optimale køreegenskaber og at din sikkerheden er i top. 

Der kan være flere årsager til at et dækskifte er nødvendigt. Måske er der sæsonskifte? Eller kan dine dæk ikke længere leve op til de danske lovkrav? Få dine dæk serviceret hos os. Vi tilbyder en skarp pris på dækskifte – og det er til en service i høj kvalitet.

Pris på dækskifte afhænger af dit køretøj

Padborg dækcenter servicerer også erhvervskøretøjer. Prisen på dækskifte kan derfor variere  alt efter om der tale om en lastvogn, eller en almindelig personbil. Grundet vores placering i Padborg har vi stor erfaring med dækskifte på større køretøjer. Hos os er det ikke størrelsen, som det kommer an på!

Skal din personbil, have udført dækskifte? Vores pris på dækskifte er et af landets mest konkurrencedygtige, samtidig med at vi leverer en service af høj kvalitet! Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål, vi står altid klar til at hjælpe dig. 

Fandt du ikke det som du ledte efter? Hos Padborg dækcenter udfører vi mange forskellige typer af dækservices. Du kan f.eks. købe fælge i et flot design til en skarp pris! 

Har du husket at skifte til sommerdæk? 

Sommeren er over os og vejene bliver varmere og der kan forkomme våde og glatte veje. Har du husket at skifte til sommerdæk? Bliv køreklar og kør sommeren i møde med sommerdæk fra Padborg dækcenter. Vi skifter gerne dine dæk fra vinterdæk til sommerdæk, eller omvendt. Der er ikke nogen lovkrav og udskiftning til sommerdæk, dog anbefales det at skifte til sommerdæk i april måned.

Skal du have skiftet dine dæk til konkurrencedygtig  pris, samtidig med at du får kvalitet for pengene. Det er vigtigt at dine dæk er tilpasset sæsonen. Der er nemlig mange fordele at hente. Vinterdæk har større lameller hvilket sikrer et optimalt vejgreb under udfordrende vejrforhold.

Sommerdæk er tilpasset en høj asfalt temperatur og våde veje. Du sikrer altså at køreførligheden er i top, fordi dine dæk er tilpasset sæsonen. Vi tilbyder en skarp pris på dækskifte, hvilket sikrer optimale kørefærdigheder efter vejrforholdene.

Bevar køreglæden, med vores skarpe pris på dækskifte

Er dine dæk slidte og trætte af dage? Få udført dækskifte hos Padborg dækcenter. Vores pris på dækskifte er et af landets mest konkurrencedygtige. Hvis dine dæk er slidte hæmmer det køreegenskaberne på din bil.

Hvis dækkene ikke har en tilstrækkelig længde lameller, går det udover førligheden på dit køretøj. Bremsevnen bliver nedsat. På den måde bliver sikkerheden nedsat betydeligt på dit køretøj.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål. Vores mekanikere står altid klar til at vejlede og hjælpe.