DÆKSKIFTE

Få udført professionelt dækskifte hos Padborg Dækcenter

Vi har en skarp pris på dækskifte!

Har du husket af få de rette dæk på bilen? Hos Padborg dækcenter anbefaler vi, at du kører med sommerdæk og vinterdæk i de rette sæsoner.

Vi tager vores ansvar som dækcenter seriøst. Det betyder at vi tilbyder alle services i forbindelse med dæk, dækskifte, samt dækhotel. Derfor tilbyder vi b.la. en skarp pris på dækskifte.

Er det ved at være tid til at få skiftet dine dæk? Det er vigtigt at få skiftet sine dæk. På den måde sikrer du optimale køreegenskaber og at din sikkerheden er i top. Der kan være flere årsager til at et dækskifte er nødvendigt. Måske er der sæsonskifte? Eller kan dine dæk ikke længere leve op til de danske lovkrav?

Sørg altid for at følge anbefalingerne for skiftet, så du har det bedste greb til årstiden. Normalt betyder det, at du skifter til sommerdæk omkring d. 1. April, mens dine vinterdæk skal monteres, når temperaturen falder til under 7 grader.

Få dine dæk serviceret hos os. Vi tilbyder en skarp pris på dækskifte – og det er til en service i høj kvalitet.

Prisen på dækskifte afhænger af dit køretøj

Padborg dækcenter servicerer også erhvervskøretøjer. Prisen på dækskifte kan derfor variere alt efter om der tale om en lastvogn eller en almindelig personbil. Grundet vores placering i Padborg har vi stor erfaring med dækskifte på større køretøjer. Hos os er det ikke størrelsen, som det kommer an på!

Skal din personbil, have udført dækskifte? Så kan vi hjælpe dig. Vi har nogle af landets mest konkurrencedygtige priser på et dækskifte og samtidig har vi en høj service. Hvis du ikke er på udkig efter et dækskifte, så udfører vi også udskiftning af fælge og dækservice til fx en lastbil.

Hvorfor er sæsontilpasning vigtigt? 

Dine sommerdæk og vinterdæk er udformet med helt specifikke formål i sigte. De fleste dæk bremser flot op på tør vej, men der er stor forskel på dækkets evne til at begå sig på en våd og varm sommervej kontra en kold og sneglat vej i januar måned.

Tag vinterdækket som eksempel. Denne type er mærket med M+S, fordi det netop kan køre i mudder og sne. Dæk til vinterbrug er blødere og mere smidige, da det sikrer et bedre tryk og greb til vejens overflade. Også dækkets mønster er et stykke kunst med stor betydning for dig og dine medtrafikanters sikkerhed. Vinterdækket har lameller og et mønster, der giver dækket en selvrensende effekt, fordi det er i stand til at smide sne og slud, så dækket ikke bliver glattere. 

Sommerdækket er også produceret med et helt specifikt mønster, som er i stand til at skubbe vand væk fra dæk og fælge. Det betyder, at bilen ikke skrider ud. Begge dæk bremser derfor vidt forskelligt, når de udsættes for test, og derfor er det vigtigt at få foretaget et dækskifte når sæsonen skifter. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til dækskifte eller priserne på vores dækskifte.

Bevar køreglæden, med vores skarpe pris på dækskifte

Er dine dæk slidte og trætte af dage? Få udført dækskifte hos Padborg dækcenter. Vores pris på dækskifte er et af landets mest konkurrencedygtige. Hvis dine dæk er slidte hæmmer det køreegenskaberne på din bil.

Hvis dækkene ikke har en tilstrækkelig længde lameller, går det udover førligheden på dit køretøj. Bremsevnen bliver nedsat. På den måde bliver sikkerheden nedsat betydeligt på dit køretøj.