Pris på dækskifte

Vi har den bedste pris på dækskifte – få udført professionelt dækskifte hos Padborg Dækcenter.

Hold styr på sæsonen og nedslidte dæk med vores skarpe pris på dækskifte

Har du husket af få lavet det rette dækskifte på bilen? Hos Padborg dækcenter anbefaler vi, at du kører med sommerdæk og vinterdæk i de rette sæsoner.

Vi tager vores ansvar som dækcenter seriøst. Det betyder at vi tilbyder alle services i forbindelse med dæk, dækskifte, samt dækhotel. Derfor tilbyder vi bl.a. en skarp pris på dækskifte af sommerdæk og vinterdæk.

Er det ved at være tid til at få lavet et dækskifte? Det er vigtigt at få skiftet sine dæk, så man kører med gode dæk. På den måde sikrer du optimale køreegenskaber og at din sikkerheden er i top. Der kan være flere årsager til at et dækskifte er nødvendigt. Måske er der sæsonskifte? Eller kan dine dæk ikke længere leve op til de danske lovkrav?

Sørg altid for at følge anbefalingerne for dækskifte, så du har det bedste greb til årstiden. Normalt betyder det, at du skifter til sommerdæk omkring d. 1. April, mens dine vinterdæk skal monteres, når temperaturen falder til under 7 grader.

Et dækskifte kan have en stor betydning for din bils evne til at accelerere, bremse og manøvrere i trafikken, hvorfor det er essentielt at køre efter sæsonens forhold. Derfor er en god pris på dækskifte essentielt for enhver bilist.

Få dine dæk serviceret hos os. Vi tilbyder en skarp pris på dækskifte – og det er til en service i høj kvalitet.

Hvorfor er sæsontilpasning vigtigt? 

Dine sommerdæk og vinterdæk er udformet med helt specifikke formål i sigte. De fleste dæk bremser flot op på tør vej, men der er stor forskel på dækkets evne til at begå sig på en våd og varm sommervej kontra en kold og sneglat vej i januar måned. Derfor er det en kerneværdi for Padborg dækcenter at tilbyde en god pris på dækskifte, så din bil er godt klædt på til alle sæsoner.

Tag vinterdækket som eksempel. Denne type er mærket med M+S, fordi det netop kan køre i mudder og sne. Dæk til vinterbrug er blødere og mere smidige, da det sikrer et bedre tryk og greb til vejens overflade. Også dækkets mønster er et stykke kunst med stor betydning for dig og dine medtrafikanters sikkerhed. Vinterdækket har lameller og et mønster, der giver dækket en selvrensende effekt, fordi det er i stand til at smide sne og slud, så dækket ikke bliver glattere. Det rette dækskifte er derfor nødvendigt til de forskellige årstider. 

Sommerdækket er også produceret med et helt specifikt mønster, som er i stand til at skubbe vand væk fra dæk og fælge. Det betyder, at bilen ikke skrider ud. Begge dæk bremser derfor vidt forskelligt, når de udsættes for test, og derfor er det vigtigt at få foretaget et dækskifte når sæsonen skifter. Hos Padborg dækcenter har vi altid en skarp pris på dækskifte. Kontakt os i dag, så tager vi os kærligt af dine dæk.

 

 

Hvornår skal din bil have et dækskifte?

Der findes intet lovkrav i Danmark, der dikterer brug af specifikke dæktyper. Alligevel findes der en udskreven regel om, at man bør lave et dækskifte fra sommerdæk til vinterdæk i Oktober måned – eller når temperaturen kommer under 7 grader. 

Vi anbefaler også, at dit dækskifte sker når mønsteret er slidt ned til 3mm. Begge anbefalinger er vejledende, men kan have stor effekt for din sikkerhed i trafikken. 

Ønsker du at høre mere om anbefalinger til dækskifte, samt vejledning i sommer – og vinterdæk, så er du velkommen til at kontakte os.

Padborg Dækcenter udfører alt fra dækskifte til service af din bil, og vi har altid en favorabel pris på dækskifte. Så tvivl ej, hvis du har brug for et effektivt dækskifte med styr på det. Vi tilbyder både dækkene og skifter dem, hvis du ønsker det.

 

 

Bevar køreglæden med vores skarpe pris på dækskifte

Er dine dæk slidte og trætte af dage? Så kan du trygt få udført dækskifte hos Padborg dækcenter. Vores pris på dækskifte er et af landets mest konkurrencedygtige. Hvis dine dæk er slidte hæmmer det køreegenskaberne på din bil.

Hvis dækkene ikke har en tilstrækkelig længde lameller, går det udover førligheden på dit køretøj. Bremsevnen bliver nedsat. På den måde bliver sikkerheden nedsat betydeligt på dit køretøj.

Skal din personbil have udført dækskifte? Så kan vi hjælpe dig. Vi har nogle af landets mest konkurrencedygtige priser på et dækskifte og samtidig har vi en høj service. Hvis du ikke er på udkig efter et dækskifte, så udfører vi også udskiftning af fælge og dækservice til fx en lastbil.