SERVICEVOGN

Padborg dækcenter tilbyder udkørende service 

Er uheldet ude? Vi tilbyder udkørende service

Hos Padborg Dækcenter er vi specialister i at servicere erhvervskunders dæk, uanset størrelse. Vores placering gør at vi løbende har lastbiler og servicevogne, som skal køre lange stræk over grænsen. Er uheldet ude og skal du have skiftet dæk på din bil eller lastvogn? Vi tilbyder som noget helt unikt udkørende service. Det betyder du altid kan kontakte os, hvis uheldet er ude.

Vores professionelle personale sikrer at vi leverer en service af høj kvalitet. Kontakt os allerede i dag og hør nærmere omkring hvad vi kan gøre for dig.

Spar penge med de rette dæk!

Hvor langtid siden er det du har fået tjekket dine dæk? Der kan være mange penge at spare, med ordentlige dæk på din bil! Dine dæk skal have det rigtige lufttryk og afbalancering skal være korrekt. Gør dette ikke sig gældende øges brændstofforbruget og køreførligheden vil ikke være optimal.

Det kan derfor betale sig jævnligt at få udført service på din servicevogn. 

Mangler du dæk til erhverv?

Hos Padborg dækcenter servicerer vi alle former for erhvervskøretøjer. Skal du f.eks. have udskiftet dine lastbildæk? Lastvogne adskiller sig ikke meget fra biler – det er stadigt vigtigt med de rigtige dæk!

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende dæk til erhverv, eller en af vores mange andre services!